Sponsors

Wij kunnen niet bestaan zonder onze sponsors en willen hen dan ook bijzonder bedanken voor de geweldige steun!Heeft u interesse om ons te sponsoren, stuur ons dan een bericht.


Aannemersbedrijf van de Heijkant
Alra Jachtramen
BBM Advocaten
Burko BV
Country Mill Horse Support
De Heus Diervoeders
Dutch Flame
Flynth
Glasbewassing Nederland
Hans en Grietje pannekoekenhuis
Heyboer BV
Jongerius
Jozua Aanhangwagens
Weevers Nieuwstad
Univé
Zeewolde Actueel
Stoker Zadelmakerij
Wolter Koops
Lingeman Ritsema Rentmeesters en Makelaars BV
Leyten & van der Linden
VSO Makelaars en Taxateurs
Dekker Loonbedrijf Putten
Van Wesemael BV
De Leeuw Snacks
Omnivent
Bezee
De Kruyf Mechanisatie
2Cheap
Weevers mechanisatiebedrijf Swifterband - Zeewolde
Windunie

Bestel op www.agradi.nl met 5% korting! Lees hieronder meer

Wil je de Zeewolder Ruiters ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van Zeewolder Ruiters. Voor jou een kleine moeite, voor de Zeewolder Ruiters zijn het directe inkomsten. Lees hieronder meer.

Hoe werkt SponsorKliks?

Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan de Zeewolder Ruiters, zonder dat het jou een cent extra kost!

Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en de Zeewolder Ruiters ontvangt hiervoor geld in de clubkas.
Ook doen grote webwinkels als Bol.com, Coolblue, Booking.com en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar Zeewolder Ruiters. En nogmaals, het kost je niets extra!

Wil je Zeewolder Ruiters ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van Zeewolder Ruiters. Voor jou een kleine moeite, voor Zeewolder Ruiters zijn het directe inkomsten.

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.com gedaan wordt. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van de Zeewolder Ruiters. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert de Zeewolder Ruiters hier direct van!

Let op: geen commissie op boeken
In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

Je blijft anoniem
Noch SponsorKliks, noch de Zeewolder Ruiters weet wie er iets besteld heeft. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor de Zeewolder Ruiters is bedoeld. Dat weten ze omdat je via SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan.


Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bv. Bol.com een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat u de bestellingen die u online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol.com doet, levert de Zeewolder Ruiters dan niets op.

Waarom SponsorKliks?
SponsorKliks is al sinds 2011 actief en wordt door de hoge omzetten die wij leveren bij de meeste winkels in het hoogste commissiesegment geplaatst. Doordat duizenden verenigingen actief deelnemen kunnen wij zeer goede, en regelmatig exclusieve, commissie-afspraken maken met winkels. Door deze schaalvoordelen keert SponsorKliks de hoogste nettocommissie uit in de markt!

Bezoek de SponsorKlikspagina van Zeewolder Ruiters

FNRS-KNHS-Agradi Partnerprogramma


De Zeewolder Ruiters nemen deel aan het FNRS-KNHS-Agradi partnerprogramma.  Als lid van de Zeewolder Ruiters ontvang je hierdoor 5% korting als je bestelt bij www.agradi.nl . Vraag bij het bestuur (secretaris@zeewolderruiters.nl) de couponcode op en ontvang 5% korting.